Hvordan ønsker du at se priser?

Vær opmærksom på at alle produkter sælges og betales med moms

Wine Cups

Wine Cups fra Italien

Udover at have brugt vinterperioden på at klargøre vores udstyr til højsæsonen, har vi også brugt noget af tiden på at finde nye spændende produkter til vores kunder. Vi har været på forskellige messer i ind- og udland, og en af de ting, vi har fundet er Wine Cups.

Nyhed til udendørsaktiviteterne eller to-go.

Vi har for nyligt lavet en aftale med en leverandør om at sælge Wine Cups fra Italien. Vinene er gode italienske vine fra Veneto regionen, som passer perfekt til skovturen, sejlturen, udendørskoncerten eller bare som et glas vin to-go ud i de lune sommeraftener.

Vinene

Vinene fra Wine Cups er rødvin lavet på Merlot, hvidvin lavet på Chardonnay og rosé lavet på Merlot / Cabernet. Rødvinen har en alkoholprocent på 12%, hvidvinen har en alkoholprocent på 12% og rosévinen har en alkoholprocent på 12%. Det anbefales at rødvinen serveres ved en temperatur på 16-18 grader, hvidvinen bør serveres ved en temperatur på 8-10 grader og rosévinen bør serveres ved en temperatur på 6-8 grader.

Forpakning

Glassene kommer med en folieforsegling, som sikrer dig som kunde mod at indholdet er i orden. Derudover er der et tætsluttende plastlåg på glasset, som sikrer mod spild, hvis glasset skulle vælte, og det holder bier og hvepse væk fra glasset. Desuden gør låget det også nemt at tage glasset med i håndtasken, selvom du har drukket af det. Glassene er lavet af kraftig genbrugs PET plastic, som bliver til vanddamp, når du bliver brændt på forbrændingsanlægget. Det kraftige PET glas tåler sagtens at blive tabt mod fliser, fortove osv. fra 1 meters højde.

Indhold

Alle 3 varianter kommer i et 18,7 cl. glas med 30 glas pr. pakke. Vi kan også tilbyde pakker med 10 stk. af hver variant. De 30 glas á 18,7 cl. svarer til et samlet indhold på 8 flasker vin pr. pakke.

Pris

Prisen pr. pakke er kr. 487,50 inkl. moms, hvilket svarer til kr. 61,- pr. flaske. Du kan bestille vinene ved klikke her.

Du kan besøge producentens hjemmeside ved at klikke her.

Book et møde

Book et møde

Bliv ringet op

Bliv ringet op
LUK