Hvordan ønsker du at se priser?

Vær opmærksom på at alle produkter sælges og betales med moms

Bliv erhvervskunde

Stort udvalg af drikkevarer

Vi giver dig friheden til at vælge fra et bredt udvalg, da vi ikke er fastlåst til et enkelt brand eller bryggeri. Med varer fra alle de store bryggerier og mange små bryggerier, samt spændende læskedrik producenter, kan du sammensætte et lækkert spændende sortiment, der passer til dine behov.

Du bestille det hele fra os på én gang.

Faste leveringer

Som erhvervskunde får du adgang til log in på vores hjemmeside, så du altid kan se dine tidligere bestillinger og fakturaer, hvilke gør det nemt, når du skal bestille varer igen.

Faste leveringsdage efter aftale, med egne biler i Nordsjælland og Københavnsområdet..

Mere end 20 års erfaring

Med mere end 20 års erfaring i ølbranchen, vi har en dybdegående ekspertise og et solidt kendskab til fadøl og øl/læskedrikke markedets udvikling. Denne erfaring sikrer høj service, de lækreste produkter og gode priser.

Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, der matcher dine præferencer.

Vi leverer med egne biler i hele københavnsområdet og Nordsjælland

Resten af landet bliver sendt med fragtfirma.

Hvis du er interesseret i at handle med os så kontakt os via formularen eller på telefon +45 45 16 12 22 eller mail: kontor@fadnord.dk

Bliv erhvervskunde

Vi er eksperter i øl og læskedrikke til restauranter, kontorer, kantiner og events

Vi er stolte af vores ekspertise i at levere førsteklasses drikkevarer til erhverv, samt offentlige virksomheder. Med et bredt sortiment af anerkendte ølmærker og craft beer fra de bedste danske bryggerier, fx Mikkeller, To Øl, Alefarm, Krenkerup, så sikrer vi, at vores kunder altid har adgang til det bedste udvalg.

Vores engagement i kvalitet og service gør os til det foretrukne valg, hvis du ønsker at imponere med en fremragende drikkeoplevelse. Udforsk vores mangfoldige udvalg og opdag, hvorfor så mange vælger os, som deres pålidelige leverandør.

Book et møde

Book et møde

Bliv ringet op

Bliv ringet op
LUK