Hvordan ønsker du at se priser?

Vær opmærksom på at alle produkter sælges og betales med moms

Åben – Bryg 61 NEIPA

1.236,00 kr.

30 liter (41,2 kr. pr/l.)

Åben – Bryg 61 NEIPA er en fyldig, frugtig øl med tropiske noter, blød bitterhed og en cremet mundfølelse, skabt med bæredygtige metoder.

Bestillingsvare

Varenummer (SKU): 6124 Kategori: Tags: , , , , ,

Åben – Bryg 61

Åben – Bryg 61 NEIPA er en bemærkelsesværdig øl, der indkapsler essensen af moderne håndværksbrygning med dens rige smagsprofil og innovative tilgang. Åben, et dansk bryggeri kendt for sin kreative og kvalitetsorienterede tilgang til ølbrygning, har med Bryg 61 NEIPA (New England India Pale Ale) skabt en øl, der appellerer til både dedikerede ølentusiaster og dem, der ønsker at udforske nye smagsoplevelser.

New England IPA’er adskiller sig fra traditionelle IPA’er ved deres karakteristiske uklarhed, fyldige mundfølelse og intense frugtagtige aromaer, og Åben Bryg 61 NEIPA er ingen undtagelse. Ved første øjekast imponerer denne øl med sin dybe, gyldne farve og en tyk, cremet skumkrone. Øllens uklarhed skyldes brugen af store mængder humle og tilsætningen af havre og hvede, som giver øllen dens bløde, næsten saftige mundfølelse.

Duftprofilen er en eksplosion af tropiske frugter og citrusnoter, der straks vækker sanserne. Aromaer af mango, ananas, papaya og appelsin træder frem, suppleret af subtile hint af fyrretræ og harpiks. Denne duftkombination skaber en indbydende og forfriskende oplevelse, der lover en kompleks smagsrejse.

Når man tager den første slurk af Åben Bryg 61 NEIPA, bliver man mødt af en bølge af frugtagtig smag, der danser over tungen. De tropiske frugtnoter, der dominerer aromaen, går igen i smagen, med intens mango, ananas og citrus, der balanceres af en mild bitterhed og en let sødme fra malten. Citra og Mosaic humlerne spiller en central rolle, men i stedet for den skarpe bitterhed, der ofte kendetegner traditionelle IPA’er, er humlen her mere frugtig og rund, hvilket gør øllen let at drikke og utroligt forfriskende.

Et af de mest imponerende aspekter ved Åben Bryg 61 NEIPA er bryggeriets engagement i bæredygtighed og kvalitet. Åben benytter nøje udvalgte råvarer, ofte lokalt dyrket, hvilket sikrer en frisk og autentisk smagsoplevelse. Deres produktionsmetoder er designet til at minimere miljøpåvirkningen, med fokus på at reducere spild og forbedre energieffektiviteten. Dette bæredygtige fokus gør ikke kun øllen mere miljøvenlig, men styrker også den lokale økonomi og fællesskabet.

Åben er også kendt for deres engagement i det lokale samfund, hvor de ofte arrangerer events og smagninger. Disse begivenheder er med til at dele deres passion for ølbrygning og skabe en platform for fællesskab og socialt samvær. Dette sociale engagement er en integreret del af Åbens filosofi og bidrager til at skabe en følelse af samhørighed blandt deres kunder.

Samlet set er Åben Bryg 61 NEIPA en fremragende øl, der kombinerer innovation og tradition på bedste vis. Den tilbyder en kompleks og rig smagsoplevelse med en perfekt balance mellem frugtagtige aromaer og en blød bitterhed. For både ølentusiaster og casual nydere er Bryg 61 NEIPA et fremragende valg, der lover en autentisk og forfriskende oplevelse. Det er en øl, der hylder den moderne håndværksøltradition, samtidig med at den tilføjer et unikt og spændende twist.

 

 

Links

Læs mere om bryggeriet Åben ved at klikke her.

Se hele vores store udvalg af fadøl ved at klikke her.

Anstikker / Kobling

Key Keg

Brand

Emballage Type

Fustage Type

Land

Produkt Type

IPA

Størrelse

30 liter

Book et møde

Book et møde

Bliv ringet op

Bliv ringet op
LUK