Luk

Bryghuset Møn er kommet til Nordsjælland

Det er med stor fornøjelse, at vi nu har mulighed for at tilføje Bryghuset Møn’s lækre fadøl til vores sortiment. Du kan ikke finde bryghusets produkter i supermarkedet, hvilket gør deres produkter til rigtig special øl. Læs med her og find ud af mere om Bryghuset Møn.

HISTORIEN

Siden etableringen i 2005, har Bryghuset Møn, med smuk udsigt over Stege Nor, i Klintekongens land, brygget øl efter gode bryggertraditioner.

Hver dag er der en livlig aktivitet for at brygge de ædle gyldne dråber, og fra markerne lige omkring os er byggen til vores malt høstet.

Malten er grundstenen i enhver øl, og de dygtige bryggere udfører med stor respekt deres håndværk, så kornet, sammen med god humle, forvandles til godt øl til glæde for alle øldrikkere. Hele processen fra korn til færdigt produkt sker i bryggeriet og området omkring Stege.

Bryghuset Møn har ikke aftaler med andre bryggerier om hjælp med brygning eller tapning, og du kan derfor regne med, at øl fra Bryghuset Møn er brygget og tappet lokalt med hjælp fra gode lokale medarbejdere.

I bryghuset er det simple ingredienser, der anvendes til produkterne. Alt hvad der bruges er naturligt, og blandt vores øl kan du også finde økologiske varianter.

HØJ KVALITET

Kvalitet er nøgleordet i alt arbejde på Bryghuset Møn.
Der stilles høje krav til alt hvad der brygges, og der benyttes ikke enzymer, konserveringsmidler eller råvarer er som genmanipulerede.

Brygmesteren sætter en stor ære i, at øllet er af den bedste kvalitet, og derfor er en af de vigtige arbejdsopgaver for en brygmester at smage på varen. Alt øl bliver nøje kvalitets-tjekket og prøvesmagt, inden det bliver tappet på flaske eller fustage. På den måde sikres en god oplevelse, hver gang der nydes en øl fra Bryghuset Møn.

Du kan se vores udvalg af Møn øl ved at klikke her.

Besøg Bryghuset Møns hjemmeside ved at klikke her.